Din indkøbsvogn

Ingen varer
Gå til kassen

Udendørs

3 stk. Løbe/gåcykel

Løbe/gåcykel i lakeret birkekrydsfiner, til børn fra 2 år.
Testet af bl...

Kr. 999,-

Bord/Bænkesæt børnemodel

L87 B39 cm. (bordpladen)
Børne bord-/bænkesæt i ubehandlet fyr.
...

Kr. 399,-

Boldbat

Rundt boldbat i træ med farve i spidsen.
Farven kan variere mellem oran...

Kr. 39,-

Kælk

Klassisk trækælk med metalmeder.
L100 cm. Kælk i lakeret bøgetræ med ...

Kr. 449,-

Kroketspil

Kroketspil i kraftig kvalitet. Beregnet til 6 personer. Passer også til voksne.

Kr. 299,-

Sneskovl

H150 B50 cm.Sneskovl i god, kraftig kvalitet.

Kr. 198,-

Gynge

Gynge i trykimprægneret træ.
43 x 17 cm.

Pas på barnet...

Kr. 99,-

Boldbat med bold

Sæt med et rundt bat og et fladt bat samt en bold. Kommer i pose, så det kan ...

Kr. 79,-

Udendørs havemøbler og udeleg

Her på hjemmesiden kan I også finde masser af forskellige flotte og praktiske havemøbler, som uden tvivl gør det endnu hyggeligere at komme udenfor; havestole, liggestole, borde, bænke, hængestole, hængekøjer, caféborde og caféstole. I kan finde havemøbler i forskellige træsorter og FSC-certificeret træ, som sikrer de udsatte hårde træsorter. I kan også vælge mellem malede og ikke-malede møbler. Vores havemøbler i træ er i en god kvalitet. Dog skal man altid huske på, at det er en fordel at sætte havemøbler i træ inde over vinteren, for at forlænge levetiden på produkterne. Hvis du har en altan og ikke har plads til så meget, så har du mulighed for at købe et altanbord. Eller et cafésæt, som er lidt mindre end et regulært havemøbelsæt. Hvis det ikke lige er et 'voksen-sæt' du er på udkig efter, så har vi også et bord-/bænkesæt til børn i ubehandlet fyr.

Er du typen, der nyder at ligge under blommetræet i haven, har vi både en fantastisk fin hængestol , som fås i flere farvevarianter og en hængekøje. Hængekøjen fås også i flere farvevarianter. Lærredsstoffet på hængestol og hængekøje er i kraftig kvalitet og er yderst slidstærkt. Både hængestol og hængekøje kan naturligvis også bruges indendøre.

Her kan I samtidig finde forskellige fuglehuse og kasser til alle havens fugle. Vi har alle typer af fuglehuse; fuglehus til mejse, fuglehus til gråspurv, fuglehus til musvit - Vi har et stort udvalg af foderhuse. Du kan også vælge en væghængt fodercontainer. Fuglene i din have vil nyde, at du bekymrer dig om dem. Derudover ser det fantastisk fint ud i din have med fuglehust i træ.

Udover havemøbler og fuglehuse har vi også en masse forskellige trævarer til leg i haven. Der er trævarer til både børn og voksne. Der er gymnastikringe, trækvogne, kroketspil, boldtræ-sæt, KUBB spil, gyngetallerken, brætgynge, rebstige, kæmpe mikadospil. Der er rig mulighed for at finde trævarer, der passer til den type udeleg DU ønsker.

Klik jer til alle tiders udesæson her på siden og få leveret direkte til hoveddøren – lettere bliver det ikke. Du er også velkommen til at afhente i den nærmeste Trævarefabrikernes Udsalg, og på den måde spare fragten på produkterne.