Udendørs til børn

Indlæser...

Varer 16-16 af 16

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 16-16 af 16

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Udendørs legetøj til børn

Har du børn, så er du sikkert udmærket klar over, at udendørsleg er et hit. Børn tænker nemlig ikke særlig meget over vind og vejr, og synes derfor det er sjovt at lege udenfor, uanset årstid og vejrforhold. Og hvis bare de er klædt ordentligt på, så kan de som regel få mange timer til at gå, hvad end det er i haven, på legepladsen eller i skoven. Her er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad de kan finde på af sjove lege. Heldigvis formår børn at underholde sig selv og hinanden langt hen ad vejen, men med lidt udendørs legetøj, kan det kun blive mere endnu festligt. Her hos Trævarefabrikernes Udsalg har vi et stort udvalg af legetøj til udendørs brug. Børn styrker motorikken med udendørs leg og i særdeleshed leg i ringe, på gynger, i trapez, på stylter, i rebstige og så videre. Desuden kan det samle børnene om et fantastisk fællesskab og dermed også styrke deres sociale relationer. Tag for eksempel et spil KUBB - eller kongespil, som man også kalder det. Det kan samle både børn og voksne i en hyggelig stund, både forår, sommer og efterår - og sågar om vinteren, hvis blot man har den rette påklædning og positive indstilling med sig. Se også denne smarte gå-/løbecykel. Denne cykel er lavet til børn fra ca. 2-års alderen, og den har været igennem forskellige sikkerhedstest, som den alle har bestået, og du kan derfor roligt lade din barn ræse afsted uden at bekymre dig. En løbecykel er desuden en fantastisk måde for de små at træne deres motorik og balance, inden de skal i gang med at lære at cykle rigtigt.

 

Gør udendørsleg til et sandt eventyr

Med udendørs legetøj kan legen blive et sandt eventyr, med masser af mulighed for fysisk aktivitet, udfoldelse og sjove lege. Her på siden finder du et hav af forskelligt legetøj lige fra gynger, cykler og rebstiger, til trækvogne, spil og stylter. Alt sammen ting, som egner sig til udendørs leg, og som kan gøre timerne i skoven utrolig interessante for både dig og dit barn. Små børn er nemme at underholde, da de ikke kræver lige så meget som lidt større børn. Ofte kan mindre børn være underholdt i timevis med bare en skovl, en sandkasse og en voksens opmærksomhed, men til de større børn er det vigtigt at have lidt flere ting til rådighed, som kan vedligeholde og ikke mindst fastholde deres sunde interesse for udendørsleg.

 

Her hos os finder du funktionelt og holdbart legetøj til udendørsbrug. Køber du dine varer i dag, så afsender vi i løbet af 3-5 dage, såfremt varerne er på lager. Prisen på fragt varierer alt efter, hvilken varer du køber. Har du spørgsmål angående vores handels- og leveringsbetingelser, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også besøge en af vores fysiske butikker rundt omkring i landet, hvis du gerne vil se varen inden du træffer dit valg.