Klapborde

Indlæser...
Filtrer

8 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Vægklap, hvid
  Vægklap, hvid
  899,00  kr.
 • Vægklap, sort
  Vægklap, sort
  899,00  kr.
 • Vægklap, buet 60x45 cm.
 • Vægklap, firkantet 60x45 cm.
 • Vægklap, buet 70x53 cm.
 • Vægklap, firkantet 70x53 cm.
 • Vægklap, buet 70x70 cm.
 • Vægklap, firkantet 70x70 cm.
 • 8 varer

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Klapborde

  Smarte indretningsløsninger kan vi sjældent få for mange af. Og der findes et hav af forskellige måder, hvorpå man kan optimere indretningen og udnytte kvadratmeterne i hjemmet bedst muligt. Der findes nærmest ingen grænser for, hvad man kan gøre, hvis bare man har en kreativ tankegang og kan se muligheder fremfor begrænsninger. Klapborde er en super god måde at finde plads til en spiseplads i køkkenet, eller en lille arbejdsstation i stuen. Et væghængt klapbord er perfekt til de steder i huset eller lejligheden, hvor der ikke er særlig meget plads, men hvor man alligevel har brug for et bord at sidde ved engang imellem. Et klapbord til væggen fylder nemlig kun i rummet, når det er i brug – og når du ikke bruger det, kan du hurtigt og nemt klappe det ned, så det blot hænger langs væggen og dermed ikke optager plads i rummet. Nogen vil mene, at et vægmonteret klapbord udelukkende hører ind under den praktiske kategori, men sådan behøver det altså ikke være. Der findes rigtig mange sammenklappelige borde, som også lever op til dine krav om flot design og god kvalitet – og du finder det naturligvis her på siden.

   

  Opnå funktionalitet og fleksibilitet med et klapbord

  Et klapbord er ideelt til dig, der søger noget fleksibelt og mobilt, nemlig et bord, hvor der let kan blive plads til at spise en frokost, men som også let kan pakkes væk, så der kan blive plads til andre ting. Især mange unge mennesker vælger løsningen med et klapbord, da de tit bor på få kvadratmeter, og her er det derfor oplagt. Her på siden finder du et flot udvalg af mange forskellige slags klapborde. Vi har billige klapborde i træ med både runde og firkantede kanter, og når bordet er klappet ned, udgør den vægmonterede del en fin lille hylde, hvor du kan have billedrammer eller blomster stående. Har du brug for lidt mere bordplads end dét, så har vi også større klapborde, hvor du nemt kan sidde fire mennesker omkring, og sikkert også flere, med lidt god vilje. Uanset hvor lidt, eller hvor meget plads du har, så kan vi finde en løsning, der passer til dine behov. Er du lidt i tvivl om, hvorvidt du skal vælge et klapbord eller ej, så kan du også tage et kig på vores andre spiseborde. Her har vi nemlig et mindst lige så stort udvalg af både runde og firkantede borde som ikke skal hænge på væggen. Måske det vil gøre dig klogere på dit valg.

  Har du brug for mere inspiration til din indretning, så kan du her bestille vores årskatalog for 2017, eller du kan læse det online. Vi kommer med alle vores bedste bud på smarte indretningsløsninger, selvfølgelig alt sammen lavet i vores foretrukne materiale, nemlig træ. Skulle du blive i tvivl om noget angående vores varer, eller har du spørgsmål til handels- og leveringsbetingelser, så tøv ikke med at kontakte os, eller kig forbi en af vores fysiske butikker, hvor kompetent personale står klar til at hjælpe dig.