Reoler

Indlæser...
Filtrer

Varer 1-15 af 137

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • KUBIK Color hel reolkasse - 4 rum
 • KUBIK Color hel reolkasse - 6 rum
 • KUBIK Color hel reolkasse - 3 rum
 • KUBIK Color halv reolkasse - 1 rum
 • KUBIK Color halv reolkasse - 2 rum
 • KUBIK Color halv reolkasse - 3 rum
 • KUBIK Color kvart reolkasse - 1 rum
 • KUBIK Color kvart reolkasse - 2 rum
 • KUBIK Color kvart reolkasse - 1 skuffe
 • Bogkasse-sæt med 5 kasser
 • Kommodeben i ubehandlet fyr
 • Bogkasse i fyr, 34x15x24 cm, 1 rum
 • Bogkasse i fyr 45x30x19 cm, 1 rum
 • Bogkasse 60x30x19 cm, med skydelåger
 • Varer 1-15 af 137

  Side
  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Reoler 

  Det er svært at forestille sig et hjem helt uden reoler, for hvad skulle vi egentlig gøre af alle vores ting og sager, hvis vi ikke havde vores elskede hylder? Men reoler er ikke bare reoler, og der er nu en mangfoldighed i udbuddet, vi ikke tidligere har set.

  Tiden, hvor reolen bare var til opbevaring, er så godt som ovre, for i dag indgår møblet som en essentiel del af hjemmets indretning. Her kan den enten være en del af selve udtrykket, eller også kan den falde i baggrunden og agere scene for de ting, du vil give en synlig placering.

  Lad hjemmet diktere din træreol

  Der findes reoler i alle størrelser og afskygninger, og det kan være svært at vælge den rigtige. Måske skulle du lade hjemmet vælge for dig, for det er i bund og grund størrelsen på dine rum og dit opbevaringsbehov, der afgør, om du bliver glad for dit køb. Naturligvis spiller designet også en rolle, og derfor er det muligt at finde reoler fra nogle af de helt store designere.

  Har du meget, der skal opbevares, kommer du nok ikke udenom en stor reol, der hviler på gulvet, mens det vil være at skyde gråspurve med kanoner, hvis du bare har et par bøger og lidt nips, der skal stå på reolen.

  Stående reoler

  Har du mange bøger, plader og andre tunge ting, du gerne vil opbevare, bør du overveje, om ikke du skulle have en stående reol. Modsat væggen har dit gulv nemlig ingen problemer med at bære tunge byrder. Derudover får du megen opbevaringsplads med en stående reol, for du får udnyttet pladsen tæt på gulvet også. Bor du i en ældre lejlighed, er det ikke sikkert, væggene kan bære en hængende reol, hvis den skal fyldes med tunge bøger. Det bør du derfor tage med i dine overvejelser, inden du bestiller. Desuden kan du meget nemmere ændre i indretningen med stående reoler. De efterlader nemlig ikke store huller i væggen, men kan nemt flyttes rundt uden det store besvær. 

  Vores helt klassiske ABC-reoler er fantastiske eksempler på stående reoler, der med et minimalistisk design kan have et maksimalt indtryk på din stue. Bor du småt, eller har du mange bøger og lignende, kan du forlænge og sammensætte modulerne i nærmest en uendelighed, ligesom du kan variere modulernes højde og få mere spil i din reolvæg. ABC-løsningerne fås også helt op i loftshøjde, så du virkelig kan få udnyttet pladsen, ligesom du let kan skabe en hyggelig biblioteksstemning ved at bygge bogreolerne rundt om døren.

  Ønsker du bare en enkelt reol med et lettere udtryk, er vores Flash-serie et godt bud. Her er møblets design noget mere fremtrædende, og den manglende bagside giver denne reol i træ et meget let udtryk – uden du skal gå på kompromis med opbevaring af tunge bøger.

  Svævende reoler

  Er din bogmængde begrænset, eller vil du hellere have noget andet end de klassiske stigereoler, kan det være, du skal have en løsning, du kan montere på væggen. En svævende reol er dekorativ og giver rummet et lettere udtryk. Dit stilvalg kan også betyde, at reolerne ender med at blive det mest spændende og udtryksfulde, du har i rummet. Svævende reoler er et godt valg, hvis du bor lidt småt, og gerne vil have gulvpladsen fri. 

  Vores KUBIK-serie er flot på væggen, hvor de mange forskellige varianter nemt kan kombineres eller stå alene. De kan naturligvis også stå på gulvet på ben eller sokkel, hvis du hælder mere til det.

  Ellers er vores klassiske bogkasser et godt bud, hvis dit rum skal have kant og personlighed. Her er nemlig et væld af størrelser og udformninger, der kan sammensættes på en masse forskellige måder. Da kasserne ikke er så store, bliver de sandsynligvis heller ikke for tunge for skruer og væg. Bogkasserne er perfekte til begrænsede mængder af bøger, samt billeder og nips. Når du monterer bogkassen på væggen skal du være opmærksom på, at du vælger de rette skruer og rawlplugs til typen af væg. 

  Indret din reol

  Reolerne var lidt fortrængt fra vores stuer i de år, hvor den skandinaviske minimalisme buldrede derudaf, men de er så godt som uundværlige, og møblet er i den grad taget til nåde i de senere år. De tider, hvor hylderne tankeløst blev pakket til bristepunktet med encyklopædier og knaldromaner, kommer dog nok aldrig igen, og i dag er både møbel og indhold en del af en større helhed.

  Uensartede bogrygge og tilfældigt anbragt nips giver nemlig et uroligt udtryk, og hvis blikket skal have lov til at hvile, bør du overveje, hvordan du indretter din reol. Nogle sorterer bogtitlerne efter farve på bogryggen, mens andre godt kan lide farvespillet bøgerne imellem. Det er dog altid en god idé at bevare lidt luft på hylderne – især på dem, der er i øjenhøjde.

  Har du en reol, der hviler på gulvet, bør du overveje at have de tunge bøger på de nederste hylder. Med ’tunge’ hentydes der både til vægten og det visuelle. Ved at have vægten nederst, kommer reolen til at stå mere stabilt, og visuelt betyder det, at du får plads til at udstille nogle af de ting, der gør dig glad.

  Nips, minder, personlige ting og små kunstværker spiller i disse år en stor rolle i vores hjem, og dem er der god plads til, hvis du planlægger dine hylder lidt. Du bør dog overveje, om du vil give plads til stemningsdræbere som ringbind, tørre fagbøger og manualer, hvis reolen står i stuen. Dem kan du med fordel gemme lidt væk i kasser og bag låger.

  Reoler er ikke bare til opbevaring

  Hos Trævarefabrikernes Udsalg er det muligt at finde reoler i et væld af forskellige modeller, størrelser, farver og designs. Her på siden kan du også finde forskellige tilbehør, der gør det muligt at sammensætte dit eget møbel. De mange forskellige reoler, du finder her på siden, passer perfekt til både stuen, soveværelset og køkkenet alt efter, hvad du forestiller dig, reolerne skal bruges til. 

  Er det et komplet reolsystem, du er på jagt efter, er du landet på den helt rette side. Her hos os kan du nemlig lave et reolsystem, der passer perfekt i den størrelse og det designs, du søger. Du vælger selv materialet og trætypen, derefter om det skal være behandlet eller ubehandlet, vælger højde, dybde og bredde, og derefter er det bare at klikke det hjem. Får du med tiden brug for mere opbevaringsplads, kan du nemt gå herind og bestille et nyt modul, der passer perfekt til det eksisterende. På den måde kan du hele tiden ændre din reol og tilføje nyt dertil. Du har også mulighed for at tegne din helt egen KUBIK reol i vores KUBIK app, som er et simpelt tegneprogram, der viser dig mulighederne med KUBIK reoler. Saml selv-reolerne fra ABC er utrolig nemme at samle, og du kan skræddersy din reol præcist efter dine behov. Skal du indrette et rum, der gerne skal have to eller flere forskellige funktioner, så kan de smarte reolsystemer samtidig være en god måde at dele rummet op på. 

  Selvom en rumdeler for mange måske har fået en lidt negativ klang, så kan en skræddersyet en af slagsen være en fantastisk løsning, hvis du fx ønsker at separere en kontorafdeling fra resten af stuen eller soveværelset. Køb din nye reol hos os i dag, eller kig forbi en af vores fysiske butikker. Vi glæder os til at hjælpe dig.