CLICK & COLLECT VED butik
14 dages returret
click & collect ved butik
14 dages returret
Kurv0Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

KUBIK reol tilbehør

   

1 til 15 ud af 104

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

1 til 15 ud af 104

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

KUBIK reoltilbehør giver flere kombinationsmuligheder

KUBIK reolens tidløse design giver den en ubegrænset levetid, som kendetegner godt håndværk. Vi synes naturligvis, at du skal have mulighed for at udnytte alle KUBIK reolens potentialer, og har derfor et velassorteret udvalg af tilbehør til din KUBIK reol. Reolen som findes i flere forskellige træsorter; fyr, birk og eg, der fortjener en fin plads i hjemmet for at komme til sin ret. KUBIK reolen findes også i ubehandlet MDF - primært til efterfølgende at behandle. Her kan du også bare vælge at lakere den, for at beholde MDF looket. 

Skab nemt mere unikke løsninger med KUBIK reol tilbehør

Du skaber let unikke løsninger til opbevaring ved at vælge for eksempel en af de flotte PU læder bokse til dine hylder. Det giver et overskuelig opbevaringsrum i din reol, som er let at organisere, da hele boksen kan tages ud. På den måde kan du gemme alle dine nips-ting og rode-genstande væk og opbevare i flotte bokse.

KUBIK boksene findes i mål, der passer perfekt til din reols mål, og findes i ni forskellige farver – fra klare primærfarver som rød, gul og blå over i en glad orange og chik lilla. Naturligvis fås boksene også i sort og hvid for et mere minimalistisk udtryk. Det er let at sætte sit individuelle præg på sin reol ved at vælge en farve, som skaber en rød tråd til den øvrige indretning, eller måske skaber kontrast i et ellers anonymt rum. KUBIK boksene har alle sammen praktiske integrerede håndtag, så de er lette at hive ud, når du skal bruge indholdet. Det samme gælder KUBIK skuffer til de lavere hyldesatser, der ligesom KUBIK boksene findes i flere flotte farver.

Øg funktionaliteten af din reol med KUBIK tilbehør

KUBIK tilbehøret tæller ikke kun tilbehør, der tilfører din indretning en ekstra visuel dimension, men også tilbehør, der øger din komfort. Hæv for eksempel din reol med smarte ben, så du let kan gøre rent under den eller montér hjul, så den kan placeres lige dér, hvor pladsen er til det. Hjulene fås både med og uden bremse, alt efter hvad der er behov for. Er der børn i familien er det en god idé at kunne blokere hjulene for en sikkerheds skyld.

KUBIK reolerne kan monteres med skabslåger, og derfor har vi sørget for et godt, stort udvalg af greb til dine låger. Enkelte butikker har flere greb end der er vist her i shoppen. Det er ofte i de små detaljer glæden ved indretning ligger, og derfor skal de små detaljer ikke negligeres. KUBIK greb er lavet med sans for det ergonomiske, med et flot finish. Cylindergrebene er udformet med fingergreb, som gør dem lette at få fat omkring for både store og små personer. KUBIK grebene fås både med flot glans og i flot matteret aluminium. Alternativt har vi flere fine knopgreb, som også giver både glas- og trælågerne et godt greb. Noget relativt nyt er vores greb i eg, som passer utroligt fint til alle farvede KUBIK reoler.

Kort sagt har vi bestræbt os på, at give dig de bedste forudsætninger for at finde netop det tilbehør, der giver dig de bedste muligheder for individuel sammensætning af dit møbel, så du kan have fokus på, hvad du ønsker i dit hjem, uden at skulle gå på kompromis.