Hylder

Indlæser...
Filtrer

2 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Hylder (og hyldeknægte) med uendeligt mange muligheder

Hos Trævarefabrikernes Udsalg finder du et stort sortiment af hylder i træ til hele hjemmet. Der kan vælges mellem alt fra hyldesæt til løse hylder og hyldeknægte, hvilket gør mulighederne uendeligt store. Dette gør det muligt at sammensætte hylder til netop dit behov og skabe en gennemført indretning i unikt design. F.eks. kan du vælge vores AnyWay hyldeknægte i ubehandlet fyr og bruge en limtræshylde hertil. Eller du kan vælge AnyWay hyldeknægte i sortbejdset fyr og hertil vælge en hylde i birkekrydsfinér - og på den måde opnå et helt anderledes udtryk i dit hjem.

Find hylder der passer til alle rum

Hylder er en uundværlig bestanddel i ethvert hjem. Der findes hylder i træ, som kan udfylde en funktion i alle husets rum; køkken som badeværelse – praktisk eller til pynt. Lyst træ går til alle rum, da den lyse, naturlige ramme i høj grad underbygger og tilpasser sig resten af rummets indretning og på den måde ikke tager magten fra det øvrige møblement.

Det betyder dog ikke, at hylderne og knægtene er anonyme, da hylderne i træ samtidig bliver fremhævet af det de bærer – for eksempel står det lyse træ i flot kontrast til for eksempel et farverigt krydderiudvalg på den flotte etageinddelte krydderihylde. Hylderne fås med varierende antal hylder, så de passer til både stort og småt – derudover er der intet i vejen for at bruge træhylderne til et væld af andre ting end krydderier. Variationerne i størrelse og hyldebredde gør, at mulighederne er mange.

En god måde at udnytte din plads optimalt på er med smarte hjørnehylder, som binder rummet flot sammen og særligt i køkkenet hvor opbevaringspladsen ofte er en kende trang. Hylderne passer til et køkken i en hver stil, om det er det rent minimalistiske eller et mere romantisk fransk bondekøkken.

Der er også mulighed for, ved hjælp af hylder og knægte, at opbygge en hel reolvæg - Her kan især Trævarefabrikernes Udsalgs Anyway hylder og knægte være en idé.  Idéerne er mange og det er helt op til dig, hvad der passer ind i dit hjem. 

Få styr på smådelene i dit hjem med dekorative hylder i træ

Muligheden for personlig indretning opstår naturligt, når du vælger hylder som ikke gemmer dine ting væk, men i stedet viser dem frem. Det kræver struktur og orden at opnå den effekt. 

Tallerkenrækker giver rig mulighed for at vise dine stel og på den måde lade dem indgå i indretningen – en tendens der har vundet frem i den nordiske indretning, hvor der er fokus på unikke detaljer i klassiske rammer. Den gammeldags tallerkenrække er et godt eksempel på retro tendensen, hvor plastik ikke længere skal være et fremtrædende element, men i høj grad erstattes af træ. Tallerkenrækkerne kan også bruges til opbevaring af kogebøger eller magasiner.

Køkkenet er husets kerne, hvor der skal være plads til det sociale såvel som koncentration. Derfor er valget af hylder, bogrækker eller tallerkenrækker vigtigt, for at de ikke stjæler al opmærksomheden i rummet. Det vil være yderst individuelt fra familie til familie, hvad der passer bedst ind i indretningen. Og vi tør godt love, at vi har noget for enhver smag og til enhver indretningsstil.

Forsøg dig for eksempel vores bogrækker til magasinholder eller til let organisering af børneværelset – lad selv de mindste udstille deres yndlingssager. De forskellige størrelser giver et super kombinationspotentiale.

Hylderne rengøres desuden let med støvsugeren eller en opvredet klud og kræver ingen særlig efterbehandling, så deres levetid er uden begrænsning.