Om producenterne

Indlæser...
 • abc_reoler_logo.gif
 • ABC Reoler

  ABC-Reoler - en virksomhed siden 1917
  Det er meget vigtigt for os, at vore møbler opfylder vore kunders behov for opbevaring, er med til at give et godt overblik (funktionalitet og fleksibilitet) samtidig med, at reol-systemerne signalere enkelthed og altid vil være en visuel oplevelse.
  Vælger du systemmøbler fra ABC-Reoler, vælger du kvalitet og du tænker langsigtet og kreativt. ABC Classic har med over 30 år på markedet bevist sine helt unikke egenskaber, med hensyn til fleksibilitet, funktionalitet og holdbarhed. Et reol system der sjældent kasseres, men indgår i nye brugskombinationer.

  Gå til ABC Roler´s hjemmeside

 • Woodybox

  Linde & Larsen ApS er en handels- og produktions virksomhed med 25 års kompetence indenfor opbevaringsprodukter og indretninger af disse. Virksomheden henvender sig til alle typer af kunder.Hovedparten af vores kunder kommer fra Industrien, Forsvaret i ind og udland samt et omfattende forhandlernet på mere end 700 firmaer. Det er virksomhedens mål at være Nordeuropas mest kompetente og største producent af opbevaringsprodukter og dertil hørende indretninger.

  Gå til Woodybox´s hjemmeside

   

 • l
 • Manis-h

  Vi er en familieejet virksomhed med kombination af mangeårig erfaring og 

  ung dynamik og initiativ. Vi har siden 1972 ejet og drevet en førende og international salgs- og produktionsvirksomhed af velkendte børnemøbler. Vi har selv børn/børnebørn i alderen 2 – 10 år, så vi kender de skiftende behov gennem barndommen. Vi ved, at de små prinsesser bliver til store piger, og at den lille ridder også bliver en stor skoledreng, som har behov for skrivebord kombineret med et ”cool” look. Når børn leger, kan der opstå de meste utænkelige situationer, og via vore mangeårige erfaringer ved vi, hvor vi – både i forhold til lovgivning men også den impulsive leg – skal sikre produktet ekstra godt. 

  Corporate responsibility.
  Vi har som virksomhed og som forbruger et stort ansvar for vore omgivelser. Vi er hos Manis-h meget opmærksomme på de gældende lovkrav både 

  indenfor det færdige produkt i forhold til sikkerhed og materialer men også i forhold til vores miljø, således vi kan beskytte vore omgivelser bedst muligt.

  I forhold til ansættelse af medarbejdere og anvendelse af underleverandører har vi stor fokus på respekten for det enkelte individ herunder kultur, diskrimination og frihed i forhold til faglig organisation. Samtidig kan børne- og tvangsarbejde naturligvis ikke accepteres.

  Idegrundlag.
  Hovedformålet er salg, indkøb og produktion af møbler til børn og unge i alderen 3-14 år.

  Møblerne er et modulært opbygget system, som kan samles og udbygges på forskellige måder, således det løbende kan tilpasses det aktuelle behov. 

  Det modulære system er suppleret med passende tilbehør, som naturligt anvendes sammen med systemet.

  Vision.
  Manis-h ønsker at tilbyde sengeløsninger til børneværelset - suppleret af tilhørende accessories til møblerne og værelset - til en bred målgruppe bestående af børn i alderen 3-14 år.

  Gå til Manis-H's hjemmeside