Om producenterne

Indlæser...

ABC Reoler

ABC-Reoler - en virksomhed siden 1917
Det er meget vigtigt for os, at vore møbler opfylder vore kunders behov for opbevaring, er med til at give et godt overblik (funktionalitet og fleksibilitet) samtidig med, at reol-systemerne signalere enkelthed og altid vil være en visuel oplevelse.
Vælger du systemmøbler fra ABC-Reoler, vælger du kvalitet og du tænker langsigtet og kreativt. ABC Classic har med over 40 år på markedet bevist sine helt unikke egenskaber, med hensyn til fleksibilitet, funktionalitet og holdbarhed. Et reol system der sjældent kasseres, men indgår i nye brugskombinationer. ABC reolen findes i en ubehandlet udgave og en sortlaserert og en hvidpigmenteret udgave. Og i mange størrelser og dybder. Der er helt sikkert en løsning, som passer til dit hjem.
Se alle vores ABC-produkter lige her

ABC reoler - traevarer.dk


Woodybox

Linde & Larsen ApS er en handels- og produktions virksomhed med meget mere end 25 års kompetence indenfor opbevaringsprodukter og indretninger af disse. Virksomheden henvender sig til alle typer af kunder. Hovedparten af vores kunder kommer fra Industrien, Forsvaret i ind- og udland samt et omfattende forhandlernet på mere end 700 firmaer. Det er virksomhedens mål at være Nordeuropas mest kompetente og største producent af opbevaringsprodukter og dertil hørende indretninger.

Gå til Woodybox´s hjemmeside

 

Manis-h

Manis-H er en familieejet virksomhed med kombination af mangeårig erfaring og ung dynamik og initiativ. Manis-H har siden 1972 ejet og drevet en førende og international salgs- og produktionsvirksomhed af velkendte børnemøbler. Der er skiftende behov gennem barndommen. Små prinsesser bliver til store piger, og den lille ridder også bliver en stor skoledreng, som har behov for skrivebord kombineret med et ”cool” look. Når børn leger, kan der opstå de meste utænkelige situationer, og via vore mangeårige erfaringer ved Manis-h at sikring af produkterne er vigtigt. 

Corporate responsibility
Vi har et stort ansvar for vore omgivelser. Manis-h er meget opmærksomme på de gældende lovkrav både indenfor det færdige produkt i forhold til sikkerhed og materialer men også i forhold til miljøet, således vi beskytter omgivelserne bedst muligt. I forhold til ansættelse af medarbejdere og anvendelse af underleverandører har Manis-h stor fokus på respekten for det enkelte individ herunder kultur, diskrimination og frihed i forhold til faglig organisation. Samtidig kan børne- og tvangsarbejde naturligvis ikke accepteres.

Idegrundlag
Hovedformålet er salg, indkøb og produktion af møbler til børn og unge i alderen 3-14 år. Møblerne er et modulært opbygget system, som kan samles og udbygges på forskellige måder, således det løbende kan tilpasses det aktuelle behov. Det modulære system er suppleret med passende tilbehør, som naturligt anvendes sammen med systemet.

Vision
Manis-h ønsker at tilbyde sengeløsninger til børneværelset - suppleret af tilhørende accessories til møblerne og værelset - til en bred målgruppe bestående af børn i alderen 3-14 år.

Gå til Manis-H's hjemmeside

Manis-h børnesenge