Historien om Trævarefabrikernes Udsalg

Indlæser...

 

Træ er naturens eget materiale og det helt naturlige valg, når du vil have flotte, stærke og robuste trævarer, møbler og legetøj. Her på hjemmesiden er et lille udsnit af vores sortiment, der tæller mere end 1.400 varenumre. Du kan købe alle de viste varer online - nemt og bekvemt, og få dem leveret lige til døren for mellem 100,- og 450,- afhængig af mængden. Fragtpriserne gælder i hele Danmark (dog undtaget er øer uden broforbindelse). Synes du alligevel at der er noget, der mangler her på hjemmesiden, så ring eller mail efter vores årskatalog - for vi har sikkert det, du lige står og skal bruge - eller også kan vi skaffe det til dig. For bestilling af varer med levering på Grønland, Færøerne eller udlandet: Benyt da venligst kontaktformularen.


Hos Trævarefabrikernes Udsalg finder du simpelthen alle de træmøbler og trævarer, du kan drømme om. Vi har alt til børneværelset, spisestuen og køkkenet, stuen, hjemmekontoret, soveværelset, badeværelset, entreen eller hvilket som helst andet rum i huset, institutionen, konsultationen eller kontoret. Møbler til at sidde på, til at ligge på, til at spise ved, til at lege ved og alverdens møbler til at opbevare ting i. Møbler der kan holde til at blive brugt - år efter år. 


Vi forhandler alle former for trævarer - primært forarbejdet i fyrretræ, men også nogle i bøg, eg, birk eller lakeret i et væld af farver. Både egne producerede varer samt mærkevarer fra ABC-reolen, Manis-H børnesenge m.fl. Alt indenfor børne- og voksenmøbler, reolsystemer, legetøj, hylder, stiger, køkkenudstyr, senge og meget mere.

Vores kendte navn stammer tilbage fra 1933. Oprindelig stavedes fabrikker dengang med enkelt "k". Dette har vi holdt ved. Vi er vant til, at folk kalder os mange navne eks. Trævarehuset, Trævarerne, Trævarernes Udsalg, Trælasten og mange andre navne, hvor ordet træ indgår.

- på gensyn hos Trævarefabrikernes Udsalg.

BEMÆRK:
Trævarefabrikernes Udsalg er en velrenomeret og velkonsolideret butikskæde med over 70 år på det danske marked. I øjeblikket har vi 9 forretninger geografisk fordelt i hele landet, en webshop, samt hovedkontor og centrallager udenfor Horsens i Jylland.