Kontor & hobby

Indlæser...
Filtrer

Varer 16-20 af 20

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Woody kuffert nr. 108
  Woody kuffert nr. 108
  1.365,00  kr.
 • Woody kuffert nr. 106
  Woody kuffert nr. 106
  1.498,00  kr.
 • Woody kuffert nr. 104
  Woody kuffert nr. 104
  1.462,00  kr.
 • Woody kuffert nr. 102
  Woody kuffert nr. 102
  1.309,00  kr.
 • Woody kuffert nr. 100
  Woody kuffert nr. 100
  1.539,00  kr.
 • Varer 16-20 af 20

  Side
  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Stort udvalg i unikke kontor og hobby ting

  Træ er ikke bare et fantastisk materiale at designe og udarbejde essentielle møbler i. Men også ideelt, når det kommer til de små ting, der gør dit hjem til et rigtigt hjem. Som for eksempel kontor- og hobbyartikler. Derfor har Trævarefabrikernes Udsalg samlet et eksklusivt udvalg af både anvendelige og dekorative elementer til din indretning – og her i særdeleshed til dit kontor. Vi har alt lige fra skriveborde til stole, skrivebordselementer, brevbakker, magasinholdere, CD og DVD opbevaring, vinreoler, bogstøtter, sykasser, æsker, skrin, bogkasser, ølkasser, bogrækker. Alt hvad du kunne ønske dig til dit kontor eller hobbyrum.

  Kontor- og hobbyartikler i træ

  Her finder du hobbyartikler i træ, som gør det let at integrere din hobby i indretningen. Alt hvad et malerhjerte kan begære af staffelier i forskellige udgaver, både til børn og voksne. Og tilbehør dertil, som for eksempel praktiske farvebægerholdere, ekstra plader til papir og meget mere. De flotte multifunktionelle ølkasser i ubehandlet fyr gør det let at rydde op efter sig selv. Ølkasserne fås i sæt af flere kasser, så det er nemt at organisere alle dine sager. Alternativet til ølkasser er vores stabelkasser, hvor du ligeledes kan sortere dine hobbyting i forskellige kasser.

  Som tovholder i et hjem eller på kontoret er det ikke nok at have et sted at lægge sine ting. Der er også behov for et sted at lægge sine tanker og noter, som skal deles med andre. Opslagstavler er som skabt til formålet, og fås som tavle eller whiteboard, hvor du let kan skrible noterne ned og ligeså let fjerne dem igen, når opgaven er fuldført. Kork og magnet tavler giver mulighed for at hænge huskesedler og andre ting der skal gemmes op og afhjælper uoverskuelige bunker af huskesedler og lignende på køkken- eller skrivebordet.

  Kontor- og hobbyartikler til alle dine opgaver og interesser

  Bogstøtte, læseklap og opslagstavle; alle kontorartikler med en klar anvendelighed i et flot design, som gør det let at indrette et funktionelt og behageligt kontor. Kontorartiklerne indbyder til simpel struktur, som gør hverdagen lidt mere overskuelig. Sommetider er det dog dejligt at kunne forkæle sig selv og sine omgivelser med flot design, simpelthen for designets skyld.

  Derfor har Trævarefabrikernes Udsalg samlet et stort sortiment af Kay Bojesens populære og tidløse træfigurer i forskellige sorter. Her kan du enten vælge ud fra dit yndlings dyr, eller din yndlings træsort – udvalget tæller alt fra gravhunden i ren smuk valnød og til fuglene i kombineret egetræ. Hvad enten du er på udkig efter kvalitetspynt til kontoret, hjemmet eller børneværelset, skal du nok finde netop det, der passer bedst til din stil.

  Herudover har vi hos Trævarefabrikernes Udsalg designet en flot årskalender i kvalitetsmaterialer med flotte knopper i massiv eg. Og tal/ugedage produceret i plast. Brug kalenderen igen og igen og hold på den måde styr på årets gang.

  Lige så vel som voksne har lyst til at skabe hyggelige og indbydende rammer omkring sig, lige så har børnene. Sættekasser går aldrig af mode, når det handler om simpelt at kunne sætte et personligt præg på indretningen. Sættekassen er en fantastisk måde for barnet at få lov at organisere og udstille sine yndlingslegesager på.

  Vi ønsker god fornøjelse med indretningen af dit kontor og hobbyrum