CD & DVD opbevaring

Indlæser...
Filtrer

7 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • CD-holder i birk
  CD-holder i birk
  349,00  kr.
 • DVD-holder i birk
  DVD-holder i birk
  349,00  kr.
 • CD Holder
  CD Holder
  279,00  kr.
 • Kasse i birk (46x46 cm.)
 • DVD holder
  DVD holder
  399,00  kr.
 • Videobåndholder
  Videobåndholder
  399,00  kr.
 • CD reol i birkekrydsfiner.
 • 7 varer

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  CD og DVD opbevaring i høj kvalitet og flot design

  Opbevaringsløsninger som på én og samme tid har den praktiske anvendelse i højsædet, uden at gå på kompromis med designet kan være svære at finde. Ofte bliver det ene på bekostning af det andet, og der må vælges mellem funktionalitet og det visuelle udtryk. Trævarefabrikernes CD og DVD opbevaring kendetegnes ved netop at slå bro mellem disse to kvaliteter; robuste og gennemtænkte designs, holdt i flotte træsorter og rene linjer.

  Få styr på din CD og DVD opbevaring

  En af de mange ting der skal holdes styr på i hjemmet er CD og DVD samlinger, som har vokset sig større og større med årene. Selvom DVD'ernes og CD'ernes tid er ved at være ovre, så har netop disse samlinger en særlig plads i indretningen, men samtidig en uheldig tendens til at skabe uorden – store samlinger kræver systemer og simplicitet, så man let kan gennemskue netop hvor tingene hører til. CDopbevaring kan derfor fordelagtigt holdes i så simple rammer som muligt. De flotte enkeltstående CD og DVD holdere i lyse træsorter, som bøg og birk, gør sig derfor fantastisk til formålet – her bliver CD’er og DVD’er flot indrammet i træet og kommer derved til sin ret i rummet.

  Stilrene, kombinationsdygtige CD og DVD holdere

  Mængden af CD’er og DVD’er varierer fra hjem til hjem, og derfor skal der selvfølgelig findes en opbevaringsløsning til alle. Både de rektangulære reoler med en enkelt række af opbevaringsrum og kvadratiske, flercellede reoler er ideelle til både stabling og ophæng.

  De kan kombineres alt efter rummets størrelse og øvrige indretning. Alle de anvendte træsorter er valgt ud fra deres evne til at tilpasse sig det rum, de skal udsmykke – de lyse farver fra både birk, bøg og fyr giver plads til at vælge enten en klassisk naturlig stil, eller man kan kombineres med stærke farver, som skaber flot kontrast i indretningen. Alle har de potentiale til at skabe et individuelt udtryk ved utallige kombinationsmuligheder. De stabile konstruktioner giver også rig mulighed for at ændre funktionen, således at reolerne også sagtens kan benyttes til andet end CD og DVD opbevaring.

  Find også TV-møbler i samme stil

  I samme genre finder du også stereo- og videobænke, eller TV møbler som man kalder det i dag. Du har her mulighed for at vælge materialer til dit TV område, så indretningen passer sammen og er gennemtænkt og gennemført i stilen. TVmøblerne er naturligvis udstyrede med hjul, så de kan rulles og drejes i position, der giver bedst mening. .

  Med Trævarefabrikernes Udsalg lægger du dig sjældent fast på én funktion, da mange af møblerne har talrige funktioner – således kan dit møbel følge både tid og trend.Og du kan selv beslutte, hvordan det skal bruges.