Brevbakker & Magasinholdere

Indlæser...
Filtrer

3 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • 3 x tidsskriftskassette
 • Tidsskriftskassette
  Tidsskriftskassette
  59,00  kr.
 • Brevbakke, stabelbar
  Brevbakke, stabelbar
  69,00  kr.
 • 3 varer

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Smagfuld opbevaring af alle dine papirer

  Hold styr på dine sager med super funktionelle brevbakker og magasinholdere i lys finér. Finerkasserne er skabt til smagfuld opbevaring i alle husets rum, da de mange forskellige udformninger gør at kun fantasien – og behovet – sætter grænser. Særligt i kontoret fungerer  brevbakker og magasinholdere godt, da de gør det let at kategoriinddele papirer i enkle systemer. Tidsskriftskassetterne fås både enkeltvis og sætvis, så der er ingen grund til bekymring over, om papirerne skulle vokse sig til bunker på skrivebordet.

  Altid finérkasser af højeste kvalitet

  Kasserne er fingertappet sammen, og er derfor meget stabile i deres konstruktion. Fingertapning giver en flot finish, som går flot i spænd med birkens lyse overflade. Træsorten birk er særlig populær i den nye nordiske stil, hvor materialets naturlige renhed får lov at stå frem. 

  Skab simpel systematisering med brevbakker og magasinholdere

  Opbevaringskassernes gennemtænkte mål er skabt med direkte sigte mod A4-formats opbevaring. Kasserne er ideelle som kontorinventar, da det er nemt at organisere, og efterfølgende danne sig overblik over de stiligt arkiverede sager.