Skriveborde og arbejdsborde

Indlæser...
Filtrer

2 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • KUBIK Color skrivebord - L70 cm.
 • KUBIK Color skrivebord - L140 cm.
 • 2 varer

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Skrivebord til kontor eller hobbyrum

  Kontorer og hobbyrum skal gerne indbyde til fordybelse, ro, kreativitet og ikke mindst fokus. En stor del af det fokus kommer fra skrivebordet, der udgør selve arbejdspladsen. Hos Trævarefabrikernes Udsalg har vi samlet et stort udvalg af arbejds- og skriveborde til hjemmet, så du roligt kan koncentrere dig om det, du skal have styr på, når du sætter dig på kontoret. En stor del af sortimentets skriveborde passer perfekt til det strukturerede hjemmekontor, hvor omgivelserne skal give dig arbejdsro. Ligeledes kan nogle af skrivebordene også bruges som en del af stuens indretning, hvor det blot er et hjørne, der fungerer som en arbejdsplads.

  Et godt skrivebord sikrer en god arbejdsplads

  Går man efter et skrivebord i træ, så får man ikke bare et godt solidt bord men samtidig en tidløs skrivebordsløsning, som kan passe ind i ethvert kontor. En stor del af skrivebordene i udvalget er fremstillet i massivt kvalitetsfyrretræ og fremstår smukke og yderst langtidsholdbare. Naturens eget materiale er et oplagt valg, hvis du er på jagt efter stærke og robuste trævarer og møbler. Et skrivebord i træ kan bruges år efter år og kræver blot, at du behandler det godt. Hos Trævarefabrikernes Udsalg forhandler vi alle former for trævarer primært i fyrretræ men også nogle i bøg, eg, birk eller lakeret i et væld af farver.  

  Skal dit skrivebord fungere som et solidt fundament for arbejdet? Vælger du et i træ, kan du få skabt den rette arbejdsplads fra start. Giver du det samtidig den rette behandling, får du et bord, der kan holde i mange år. Du skal vælge dit skrivebord i træ efter behov, så du undgår at skulle gå på kompromis med arbejdet. Vi har i udvalget størrelser til alle behov, uanset hvilke arbejdsopgaver og kreative stunder, du har planer om. Du finder skriveborde med mindre bordplader, som egner sig godt til computerarbejde men også større flader, som gør det muligt at brede sig ud og have flere ting i gang på samme tid. Er du på jagt efter flere opbevaringsmuligheder til dit kontor eller hobbyrum, kan du tage et kig her på siden.

  Ergonomisk gode skriveborde

  Det er selvfølgelig ikke nok, at dit skrivebord er solidt og af god kvalitet – det skal også være behageligt at sidde ved. Flere af skrivebordene i udvalget kan indstilles, så du kan opnå den bedste arbejdsstilling. Det betyder, at du kan bevare koncentrationen uden at skulle belaste kroppen.

  Skriveborde, der kan indstilles i højden, er konstrueret, så du let selv kan indstillet dem, som du ønsker. Samtidig er skrivebordenes rustikke design med til at sikre, at bordet er funktionsdygtigt i alle indstillede højder uden at blive usikkert. Derudover kan skrivebordspladen justeres alt efter, om den skal være plan eller skråne lidt. Denne indstilling er ideel, hvis der skal tegnes eller skrives meget i hånden – dette for at skåne håndled og nakke.    

  Flere af de mindre arbejdsborde i flot massivt fyrretræ har tastaturudtræk, så pladsen ikke bliver for trang på selve skrivebordet. Den populære Kirsten-model er designet med skuffeelementer i siden, så du kan have alt, du skal bruge tæt på. Samtidig er det let organisere dine arbejdspapirer og redskaber, som sommetider kan have tendens til at forsvinde i uoverskuelige bunker. På denne model kan bordpladen også justeres efter ønske, hvilket gør Kirsten-modellen til et fantastisk fleksibelt møbel, som både børn og voksne kan have glæde af.

  Alle vores skriveborde er konstrueret, så de står stabilt og ikke rokker under arbejdet. De er fremstillet i flotte massive træsorter og leveres enten ubehandlet eller i romantisk hvidlakeret træ, som er let at gengøre, hvis uheldet skulle være ude.

  Giv dit skrivebord en god behandling

  Sørger du for, at dit skrivebords overflade får en god behandling, kan du være sikker på at have det i mange år. Man kan vælge at give sine trævarer forskellige behandlinger eller lade dem stå ubehandlede og rå. Det er op til dig at vurdere, hvilken type af behandling dit møbel skal have. Kommer du i tvivl, eller har svært ved at gennemskue de forskellige muligheder, er du mere end velkommen til at kontakte os og stille dine spørgsmål her.

  Det er vigtigt at være opmærksom på, at de forskellige træsorter og træprodukter ikke skal behandles ens. Et massivt fyrretræsbord skal eksempelvis ikke have samme behandling som et skrivebord med en MDF-bordplade. Overvej derfor altid, hvad dit møbel skal bruges til, og hvad det dermed også skal kunne holde til. Der er forskel på, om møblet fungerer som en del af køkkenet, som alle bruger i løbet af dagen, eller om skrivebordet står på et aflukket kontor. Når det kommer til den behandling, du vælger at give dit møbel, kan du vælge at gå efter, hvilket udseende du synes passer ind i indretningen.  

  Er du ikke så stor tilhænger af den klassiske træfarve, kan du vælge at behandle bordet med hvidpigmentring, som skal påføres efter anvisninger. Var træet førhen lakeret og derfor endnu mørkere, skal lakken slibes af, til træet igen er mat, før den hvide grunder påføres. Er du derimod vild med den gyldne træfarve, kan du understrege og forfine den med en behandling af naturolie. Der findes både natur- og hvidolie, som hver især giver et mørkt og lyst look. Sliber du mellem oliebehandlingerne, opnås en ekstra flot finish. Skal familiens skrivebord stå i et rum, som eksempelvis køkken eller stue, hvor flere har fingrene over det i løbet af dagen, kan det være en fordel at sæbebehandle overfladen på bordet, inden det tages i brug. På den måde bliver skrivebordet mere smuds- og fugtafvisende og skal kun aftørres med en hårdt opvredet klud i sæbespåneopløsning efter behov. Sørg for at gentage behandlingen 2-3 gange årligt. Det er vigtigt at følge anvisningerne og vejledningerne til hver behandlingsform, så den udføres korrekt – du finder dem her.