Indlæser...
Filtrer

Varer 1-15 af 17

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Børnesæt massiv fyr (bord 60x60 cm.)
 • Klapbænk i ubehandlet fyr
 • Vaskebænk L80 cm.
  Vaskebænk L80 cm.
  579,00  kr.
 • Vaskebænk L100 cm.
  Vaskebænk L100 cm.
  629,00  kr.
 • Vaskebænk L115 cm.
  Vaskebænk L115 cm.
  679,00  kr.
 • Tremmebænk L60 cm.
  Tremmebænk L60 cm.
  289,00  kr.
 • Tremmebænk L80 cm.
  Tremmebænk L80 cm.
  329,00  kr.
 • Tremmebænk L100 cm.
  Tremmebænk L100 cm.
  359,00  kr.
 • Tremmebænk L120 cm.
  Tremmebænk L120 cm.
  399,00  kr.
 • Langbænk L85 cm.
  Langbænk L85 cm.
  539,00  kr.
 • Langbænk 120 cm.
  Langbænk 120 cm.
  619,00  kr.
 • Langbænk 150 cm.
  Langbænk 150 cm.
  719,00  kr.
 • Stol massiv fyr
  Stol massiv fyr
  349,00  kr.
 • Slagbænk massiv fyr
  Slagbænk massiv fyr
  699,00  kr.
 • Børnestol
  Børnestol
  289,00  kr.
 • Varer 1-15 af 17

  Side
  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Bænk til hus og have

  Træ vinder mere og mere frem i indretningstrenden i takt med den nordiske bølge, der præger mange danske hjem i tiden. Hos Trævarefabrikernes Udsalg gør vi en dyd ud af at give alle mulighed for at inddrage træ i møblementet og i indretningen generelt. Det kan både være som et gennemgående tema eller som en kontrast til den øvrige indretning. Derfor finder du her på siden et eksklusivt udvalg af bænke i udvalgte træsorter.

  Bænke kan inddrages på mange forskellige måder i indretningen i hjemmet alt efter, hvor man placerer dem. Der er både praktiske, funktionelle og dekorationsmuligheder forbundet med en smuk træbænk. Det handler bare om at byde naturens eget stærke, holdbare og flotte materiale velkommen og nyde det. Vælger du en trævare til dit hjem, kan du være sikker på at have den i mange år, såfremt du passer godt på den. Det gælder både møbler, mere dekorativt interiør, reolsystemer og legetøj. Vi forhandler alle former for trævarer her på siden – primært forarbejdet i fyrretræ, men også nogle i eg, birk, bøg eller malet i et væld af farver.

  Klassiske bænke til dit hjem

  Bænken er et klassisk, og for nogen måske gammeldags, møbel, men ikke desto mindre er den igen blevet populær at inddrage i indretningen. Mange familier tyer til de kendte danske designere og arkitekter, når det kommer til den nordiske indretningstrend. Vi sætter pris på god kvalitet, godt håndværk og stilrene produkter, som er klassiske og elegante. Bænken er et godt eksempel på et møbel, der opfylder netop de krav til en ikke bare nordisk men skandinavisk stil.

  Bænken giver indretningen et naturligt præg og tilfører hjemmet et flot, simpelt og personligt aftryk. Den er et alsidigt møbel, som kan finde sin plads i mange rum. Derfor tæller Trævarefabrikernes sortiment både klassiske langbænke, som kan placeres ved alle slags borde og mere karakteristiske slagbænke i massivt fyrretræ, som giver et jordnært udtryk i eksempelvis køkkenet. Langbænken fås i forskellige længder, så den kan tilpasses til dit spisebord. Udstyr den eventuelt med puder og skind for bedre komfort og et hyggeligt udseende.

  Slagbænke er et multifunktionelt møbel med diskret opbevaringsplads under sædepladsen. Denne træbænk har samtidig behagelige siddepladser, da slagbænkene hos Trævarefabrikernes Udsalg er fremstillet med solide ryglæn, som giver god rygstøtte. Bænke som denne kan ideelt udstyres med puder både til ryg og sæde eller lækre skind, hvis man er til den slags. Slagbænkene fås i flere længder og kan frit sammensættes til hjørnebænk. Find de nøjagtige mål, der passer til dit rum.

  Bænk i børnestørrelse

  De klassiske træbænke fås også i børnestørrelse, som passer perfekt ind på børneværelset eller i et hyggeligt hjørne i stuen. Du finder både hele sæt med bænk, stol og bord i træ i børnestørrelse her på siden. Slagbænken er ideel på børneværelset, da den også kan bruges til opbevaring af legetøj, bøger, dukker og  andet godt, der hører til derinde. Bænksættet er en hyggelig måde for børnene at lege sammen ved bordet på, uden at det altid skal foregå på de voksnes præmisser. Her er de i øjenhøjde med hinanden hele tiden og kan nemt gå til og fra. Bænke, borde og stole i træ er samtidig et godt valg til børnene, eftersom dette materiale kan holde til lidt af hvert. Er du på jagt efter flere ting i træ til børneværelset, så tag et kig på vores øvrige udvalg her.

  Funktionelle træbænke

  Foruden stor praktisk værdi så kan alle vores bænke her på siden ligeledes bruges dekorativt i hjemmet. Sortimentet hos Trævarefabrikernes Udsalg tæller nemlig også mere enkle bænke som de rene og anvendelige tremmebænke uden tværbjælker, der er fremstillet i ubehandlet fyr. Brug de små tremmebænke i indretningen ved at arrangere vaser, lys og andet inspirerende stilleben herpå. Denne bænk er et elegant møbel, som samtidig er praktisk i kraft af sin mobilitet. Flyt din bænk derhen hvor der mangler en hyggelig sidde- eller opbevaringsplads. Tremmebænkes kan også fås med tværbomme, som yder en god stabilitet, så den står solidt på gulvet. Bænke som denne fås i forskellige længder, højder og bredder.

  Vaskebænken, som om nogen er funktionel i hjemmet, er forarbejdet i flot lyst fyrretræ med fine detaljer og kan med fordel anvendes på badeværelse, i vaskerum eller lignende. Bænken fås med en længde på 80 cm til 115 cm. Du kan også vælge at behandle din vaskebænk, så den får et anderledes udtryk – enten lysere eller mere gyldent. Du finder en træbehandlingsvejledning her med en oversigt over de forskellige muligheder for træbehandling og anvisninger om anvendelse.  

  Havebænke i træ klæder både haver og terrasser i alle afskygninger. En træbænk understreger samtidig glæden ved at udnytte de udendørs rammer som ekstra rum. Havebænkene er behandlede til at kunne modstå vind og vejr. Dog anbefales det at tage havemøbler ind i dårligt vejr og om vinteren, for at sikre, at havebænken og havemøblerne holder i endnu længere tid. Trævarefabrikernes Udsalg sørger naturligvis for at vejlede om løbende behandling af din træsort, så bænkene ikke bukker under for det uforudsigelige danske sommervejr. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål her på siden.