Indlæser...

Varer 16-26 af 26

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Knagerække med 2 knager
 • Knagerække med 3 knager
 • Knagerække med 4 knager
 • Knagerække med 5 knager
 • Knagerække med 6 knager
 • Knagerække med 8 knager
 • Knagerække (4), kraftig
 • Knagerække (6), kraftig
 • Knagerække (8), kraftig
 • Knagerække (10), kraftig
 • Varer 16-26 af 26

  Side
  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Knager 

  I ethvert hjem er det mere eller mindre umuligt at undvære knager i den ene eller den anden form. Knager bruges i både entréen til overtøj, men også i køkkenet til opbevaring af viskestykker samt på badeværelset til håndklæder mm. Med de rette knager og knagerækker kan du skabe orden derhjemme på en smuk og elegant måde. Når du kommer ind ad døren derhjemme, kan du blive mødt af et flot syn i en opryddet entré, hvor knagerne udgør en vigtig del af indretningen og det praktiske. Går du videre ud i køkkenet, kan du glæde dig over synet af viskestykker og grydelapper, der hænger snorlige og er nemme at gribe, når der skal noget varmt ud af ovnen. På badeværelset kan du placere knagerne i forskellige højder, så alle familiens medlemmer kan nå sit eget håndklæde. Kort sagt, kan du med knager skabe et flot udtryk, og samtidig kan du placere dem på grafiske måder, så de rent faktisk bidrager til et unikt udtryk og ikke bare er knager, der skal udgøre en praktisk funktion. 

  Knager med et utal af muligheder

  Træ udgør det perfekte materiale til ophæng i hjemmet. Det er stærkt, og det er muligt at forarbejde i et utal af funktionelle designs. Hos Trævarefabrikernes Udsalg har vi udvalgt de fineste knageløsninger til dit hjem, blandt andet i samarbejde med designeren Lars G. Bennetzen, som har udformet soloknagerne i eg under navnet Place-it – et meget passende navn for de flotte og funktionelle knager, der kan hænges, hvor som helst i hjemmet og på grund af deres lette montering og egetræets robusthed kan benyttes til ophæng af lige nøjagtig det, du ønsker. Knagerne fås både i ubehandlet eg og i sortbejdset eg. Og i en rund form og en trompet form. En ting, du dog bør overveje, inden du bestiller disse knager hjem er, at knagerne ikke kan tåle tonsvis af belastning. Herpå kan du nemt hænge en jakke eller to, men har du brug for nogle knager, der kan løfte lidt mere uden at blive revet ud af væggen, bør du overveje en anden type. 

  Funktionelle og flotte knageløsninger

  Egetræet står flot, enten i egetræets naturlige ubehandlede farve, eller i en minimalistisk sortbejdset variant. Særligt flot ser det ud, når flere af knagerne forenes, enten knager i samme udformning, eller en kombination af flere forskellige, og monteres i et unikt mønster på din væg. Således kombinerer du selv funktion og æstetik, samt understreger dit personlige touch i indretningen.

  Inden for mere klassiske knagerækker har vi et bredt sortiment af både lette og kraftige rækker med knager fra 20-100 centimeters længde, så der er knager til alt, der skal organiseres på dine vægge. De egner sig både til brug i entréen til smart ophæng af overtøj, huer og halstørklæder, samt i for eksempel køkkenet til viskestykker og lignende. Knagerækkerne kan sagtens kombineres i forskellige højder, så alle har mulighed for at nå.

  Personliggør din knagerække

  Hos Trævarefabrikernes Udsalg er vi vilde med træ, men vi er også vilde med ideen om, at du kan designe og sætte dit eget præg på dine egne knager og knagerækker. Derfor kan du købe flere af produkterne her på siden i ubehandlet træ. Ubehandlet træ kan du mere eller mindre gøre med, som du har lyst. Drømmer du derfor om en knagerække i en helt særlig farve, kan du med lidt DIY-snilde nemt lave en unik knagerække, der ikke findes magen til andre steder. Er du til det naturlige udtryk, kan du selvfølgelig også lade knagerække være rå og ubehandlede. Mulighederne er mange, men valget er helt op til dig.

  Praktiske knager og knagerækker til dekorativt ophæng

  Stumtjenere er super anvendelige i ethvert hjem med plads i entré eller gang til fritstående ophæng af jakker. Stumtjeneren fås i flot bøgetræ. På den måde skaber du en flot rumfornemmelse, som fritager væggene og skaber en god dynamik i rummet. Det gammeldags møbel kombinerer retro-tendensen med moderne nordisk fokus på holdbare og rene materialer, som giver dit hjem en rumlig og afslappet atmosfære.

  Er pladsen trang fås stumtjeneren også til ophæng, så du kan få udtrykket og samtidig sikrer plads til gennemgang i rummet. For samme udnyttelse af potentialet ved vægophæng har vi også hattehylder, som ligesom knagerækkerne giver dig mulighed for at opbevare praktiske elementer i hjemmet tæt til væggene, og derved frigive gulvpladsen. Hattehylderne har både bøjlestang og knage til ophæng, og de har desuden en anvendelig hylde på toppen, hvor dekorative opbevaringskasser kan gemme eksempelvis huer, handsker og andre sæsonbestemte effekter, som ikke behøver ligge fremme året rundt, men skal være lette at komme til, når behovet byder sig.

  Køb dine knager hos os

  Er du vild med vores knager og knagerækker, og kan du lide tanken om at sætte dit personlige præg på samme, så køb dem her hos os. Vi tilbyder nogle skarpe priser, men glem ikke, at du også finder mange andre lækre produkter her i vores webshop. Se nærmere på smarte reoler, hylder, bogkasser, soveværelsesmøbler, stole, havemøbler og meget andet. 

  Hos Trævarefabrikernes Udsalg er det altid nemt at handle. Vores udvalg af trævarer er stort og varieret, og her er noget for enhver, der elsker træ i indretningen. Vi sørger altid for leveringi løbet af få hverdage, men kan du slet ikke vente, er du også mere end velkommen i en af vores fysiske butikker. Her kan du se vores varer helt tæt på, og samtidig kan du få hjælp og rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilke løsninger, du skal vælge.