Højstole & Gitre

Indlæser...
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Højstol – Find komfortable og stabile højstole i massivt træ til børn

Sikkerheden skal være i top i hjem med små familiemedlemmer. Det er vigtigt, at man som forældre kan være trygge, når det lille barn går på opdagelse i hjemmet. Samtidig er det vigtigt, at barnet kan være med omkring spisebordet, når familien er samlet. Dette er vi klar over hos Trævarefabrikernes Udsalg og vi tilbyder derfor forskellige modeller indenfor højstole til børn og varianter af gitre, som fremmer sikkerheden ved døre og trapper.

Barnets højstol skal være slidstærk og give støtte til barnet

Det er væsentligt, at barnets højstol er stabil og giver god komfort til det lille familiemedlem, når der skal spises, tegnes, laves puslespil eller hygges. Samtidig må højstolen meget gerne være flot og passe ind i hjemmets indretningsstil. Hos Trævarefabrikernes Udsalg har vi flere forskellige modeller, som giver støtte til barnets ryg og fødder og samtidig har stor dekorativ kvalitet. Vi tilbyder Tom højstol i to forskellige højstolsmodeller. Den ene i lakeret bøgetræ og den anden i hvid. Begge med samme gode funktioner og muligheder for fantastisk støtte til dit barn. Derudover har vi en højstol fra Baby Dan, som har produceret Danstolen i over 15 år. Barnets sikkerhed og komfort er i top, og stolen kan tilpasses, så den matcher barnets behov i mange år fremover. Hos Trævarefabrikernes Udsalg fås den prisvindende Danstol i en smukt  lakeret træfarve.

Dørgitre giver tryghed til bevægelse i hjemmet

Vores justerbare dørgitre virker præventivt mod potentielt farlige situationer i hjemmet. I kan placere dørgitrene i dørkarme ind til rum, hvor barnet ikke skal bevæge sig ind, og ved trapper, som kan være svære at bevæge sig op og ned af for et lille barn. Dørgitrene skal skrues fast i væggen eller dørkarmen for at give den størst mulige stabilitet. Dørgitrene er praktiske, slidstærke og fremstillet i bøgetræ i god kvalitet. I finder dørgitre i flotte udgaver i lakeret bøgetræ og hvidlakeret bøgetræ hos os.