CLICK & COLLECT VED butik
14 dages returret
click & collect ved butik
14 dages returret
Kurv0Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

NATTI børnesenge

   

1 til 15 ud af 32

  1. 1
  2. 2
  3. 3

   

1 til 15 ud af 32

  1. 1
  2. 2
  3. 3

NATTI sengemoduler til dig, der ønsker en langsigtet løsning

NATTI er et helt fantastisk møbelsystem med børnesenge i en superkraftig og stabil kvalitet. Hvidmalede moduler til meget fornuftige priser. Sengene fås i almindelig størrelse på 70 x 190 cm, der både passer til de små børn og de ”voksne” børn - men også i en junior udgave, der er 70 x 160 cm. "Jo mindre møbler - jo mere gulvplads er der at lege på!”.

Tilbehør til din NATTI seng

I kan vælge masser af forskelligt tilbehør til NATTI. Gulvskuffesæt til sengetøj eller legetøj, som kan rulles ind under sengen. Og de fås naturligvis både til den store og den lille model af sengen. Du kan vælge madrasser i forskellige farver til sengen. Der er mulighed for at købe sengehest til sengen - både i stor og lille udgave. Der er puder, forhæng og tårn, som kan tilkøbes. Det fås i en FlowerPower-udgave i orange/rød til pigeværelset. Til drengeværelset er det et Cowboyunivers. Du kan ombygge din seng, når du har lyst. Hvis du starter ud med en NATTI halvhøj seng til dit barn, kan du på sigt afmontere den nederste del og lave sengen om til en briks. Og omvendt kan du opgradere din briks til en etageseng, hvis det er det, du ønsker. 

Udover FlowerPower universet og Cowboy universet som tårn, forhæng og puder har vi en del assorteret tilbehør til NATTI i L190 cm. Kig kategorien igennem og se om der er nogle sengeforhæng, der passer til dit børneværelse. Eller et sengetårn, som dit barn synes kunne være sjovt at have på værelset. Man kan også sagtens mikse de forskellige forhæng med puder og tårne. 

NATTI sengemoduler med lækre madrasser

Første skridt i konstruktionen af den rette seng er naturligvis at finde den helt rigtige madras – vi ved, at madrassen har meget at sige, når det gælder nattesøvnens kvalitet, og det er derfor ikke spildte kræfter at finde netop den madras, der sikrer dine nætter.

Alle NATTI børnemadrasser og juniormadrasser findes med et væld af forskellige farver i betræk. Og du kan vælge imellem 3 typer af madrasser til din seng. Springmadras, skumadras og latexmadras. Find ud af, hvilken type der passer bedst til dit behøv og vælg herefter farve på madrassen.

Vi hjælper dig med at overskue mulighederne

Få hjælp i din lokale Trævarefabrikernes Udsalg til at sammensætte den seng dit barn har behov for. Vi hjælper dig med glæde.