Manis H børnesenge tilbehør

Indlæser...
Filtrer

1 vare

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • Kombinations-kit til Manis-H senge
 • 1 vare

  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste

  Manis H børnesenge tekstiler skaber det personlige udtryk i børneværelset

  Det professionelle danske mærke Manis H har skabt en helt ny måde at tænke sengeløsninger på. Med deres unikke blik for individualitet har de lanceret en børne- og ungdomsserie af senge, som kan sammensættes helt og aldeles personligt, da den eneste grundkomponent i systemerne er en enkel briks, som resten af sengen bygges op omkring med eksklusive sengedele.

  Derefter har du frie tøjler til at kombinere de øvrige Manis H tekstiler, som fås separat, fuldstændig efter dine præferencer. Værelset bliver således fuldstændig personligt – noget der betyder meget, både i et sjovere børneværelse der indbyder til leg, og absolut også i ungdomsværelset hvor det er alfa og omega at få lov at sætte egne rammer og skabe sine omgivelser selv.

  Skab en drømmeseng Manis H

  Første skridt i konstruktionen af den rette seng er naturligvis at finde den helt rigtige madras – vi ved, at madrassen har meget at sige, når det gælder nattesøvnens kvalitet, og det er derfor ikke spildte kræfter at finde netop den madras, der sikrer dine nætter.

  Alle Manis H’s børnemadrasser og juniormadrasser er udført i ergonomisk korrekt skum og med aftageligt betræk, så det let kan tages af og vaskes. Med en Manis H madras i Visco skum er du garanteret god ventilation i løbet af natten, hvilket gør både søvnen bedre og holdbarheden længere.

  Skab trygge og indbydende soverammer med Manis H sengetekstiler

  Udover nødvendighederne i form af den rigtige ramme og madras får du med Manis H’s sengetilbehør masser af muligheder for at give værelset det personlige twist, med både store og små personlige detaljer.

  For eksempel kan I få maksimalt udbytte af sengesystemet med sjove Manis H legeforhæng til sengen, som hurtigt forvandler sengen til en lege-ø med pynt til både piger og drenge. På børneværelset må der hellere end gerne være liv og glade dage, og de fine detaljer giver rig mulighed for at inspirere til masser og sjov og leg på børneværelset, uden at glemme funktionaliteten.

  Manis H sengelommerne er endnu en fantastisk tilføjelse på dit barns seng; ikke nok med at de er sjove at se på, med kreative mønstre og motiver, er de også praktiske – så er det slut med at forlægge yndlingsbamsen eller lede efter bogen med godnathistorierne. Sengelommernes motiver favner både små prinsessedrømme i flotte lyserøde nuancer, og drengene med fart i blodet.

  Samme variation finder I på de mange Manis H børnepuder som også giver masser af muligheder for at sætte farver på sengen. På den måde fungerer sengen også som smart sofa i dagtimerne, når der er venner på besøg i ungdomshulen. Puderne fås både rektangulære, som passer perfekt som rygstøtte, kvadratiske og runde så de kan kombineres lige præcis som du eller dit barn har lyst til. Alle puderne kan naturligvis vaskes.